May 05, 2024

برگزاری برنامه‌ی عملی «بررسی محل واقعه‌ی جرمی» توسط دیپارتمنت حقوق دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه رنا ارتقای ظرفیت عملی دانش‌جویان در کنار رشد علمی آنان، از افتخارات دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی دانشگاه رنا است. به همین منظور، برنامه‌ی عملی «بررسی محل واقعه‌ی جرمی» به تاریخ ۱۴۰۳/۲/۱۱ در حیات دانشگاه رنا با راهنمایی استادان دیپارتمنت حقوق و نقش‌آفرینی دانش‌جویان آن رشته برگزار شد. در این برنامه؛ نقش پولیس عدلی، پولیس امنی، و حارنوال به صورت عملی آموزش داده شد و دانش‌جویان در مورد نحوه‌‌ی اخذ اظهارات مظنون و شهود، انسداد محل واقعه، بررسی آثار و علایم جرمی و جلوگیری از نابودی آثار جرم در ساحه، آگاهی عملی کسب کردند. در این برنامه روش‌های بررسی محل واقعه‌ی جرمی (روش مارپیچ، روش خطی، روش دایره‌وی و روش منطقه‌ای) برای دانش‌جویان بیان شد.