Rana University

News Details

Rana University Students Association Election

November 02, 2022

معیار های کاندیدا شدن برای ریاست انجمن محصلان پوهنتون رنا ازاینکه زمان کاری انجمن محصلان پوهنتون رنا ختم گردیده است، معاونیت امور محصلان پوهنتون رنا در نظر دارد، تا طبق جز سوم مادة پنجاه ونهم قانون تحصیلات عالی ملکی ودر مطابقت با اصول و پالیسی اداره در یک پروسه شفاف، عادلانه و رقابتی (انتخابات) پست ریاست انجمن را میان تمام محصلین برگزار نماید. تا بر اساس آن هر محصل بتواند با در نظرداشت شرایط مشخص خود را منحیث کاندید معرفی نموده، باهم به رقابت بپردازند. در اخیر نامزد که بیشترین رآی و حمایت محصلین را دارا باشد برای مدت یک سال به صفت رئیس انجمن محصلان معرفی خواهد شد. معیار ها : • محصلان سمستر دوم الی ششم برحال یکی از ‍‍پوهنحی های چهارگانه حق کاندیدا شدن را دارند. • فیصدی نمرات کاندیدا کمتر از %90 فیصد نباشد. • کاندیدان و معاونین وی عضویت انجمن محصلان را داشته و در فعالیت های انجمن اشتراک نموده باشند. • حد اقل دو معاون (آقا و بانو) داشته باشد. • فیصدی نمرات معاونین نباید کمتر از (%80) باشد. • کاندیدای رئیس انجمن در روز کاندیدا شدن حد اقل از 50 تن محصلین کاپی کارت محصلی شان را با خود داشته باشد. • نمایندة صنف مربوط خویش بوده و باید از هر صنف صرف یک کاندیدا معرفی گردد. • از اخلاق حسنه و نیک برخوردار بوده، در کمیتة نظم دسپلین معرفی نگردیده باشد. • به زبان های رسمی (فارسی دری و پشتو) بلدیت کامل و به زبان های بین المللی نیز آشنایی داشته باشد. • آشنایی به کامپیوتر به خصوص برنامه مایکروسافت آفیس حتمی می باشد. • واجدین شرایط برای پست ریاست انجمن دارای یک طرح جامع ( کوتاه مدت و درازمدت) به منظور پیشبرد فعالیت های خویش در چارچوب ریاست انجمن بوده و آن را برای محصلین مطابق اصول داخلی پوهنتون معرفی نماید. • انتخاب رئیس انجمن با در نظرداشت شناخت کارت پوهنتون رنا توسط محصلین صورت می گیرد. • کاندیدا درصورت انتحاب شدن تعهد کافی برای حضور در زمان های رسمی در دفتر کاری خویش داشته باشد.

Rana University © 2024 , 2025